Däck-Fälg-Däckförvaring-Bilservice-Handtvätt - Bromma Däck & Bilservice

Ditt SONAX Center i Bromma

Välkommen att lämna in din bil till oss här på Bromma Däck & Bilservice. Vi har bred kompetens och erfarenhet inom bilvård vilket gör att vi vet vad som krävs för att få fram det bästa på just din bil.
Vi har idag kunder som kommer från hela regionen till oss. 
Vill du veta mer vad vi kan göra för din bil och vad det kostar är du välkommen att ringa eller komma förbi så vi kan skräddarsy en lösning som passar just dig.

Vi som jobbar inom Bromma Däck & Bilservice har flera års erfarenhet inom bilvård och har haft förmånen att testa olika produkter från leverantörer för att ha ett sortiment som passar oss. Vi valde att år 2013 bli ett SONAX Center då vi med ett SONAX proffssortiment får produkter som ger önskat resultat men där vi också säkerställer att vi tar hänsyn till miljön, då SONAX som leverantör uppfyller ställda ISO krav inom området miljö.Allt tillverkas i Tyskland och med över 60 års erfarenhet samt att produkterna vinner flera ”Bäst i test” tävlingar säkerställs att vi att alltid kommer ligga i framkant när det gäller att det bästa för just din bil. 
Alla som jobbar i Bromma Däck & Bilservice har gått en SONAX Proffsutbildning, vilket säkerställer att kompetensen är på hög nivå. 
För mer information kring SONAX är ni välkomna att gå in på www.sonaxbilvard.se eller www.sonaxpartner.se

Vi erbjuder dig en komplett bilvård och du har möjligheten att välja en tjänst som passar dig och din bil.

SONAX Tvätt 
Att tvätta din bil hos Bromma Däck & Bilservice är ett givet val för dig som vill få din bil så ren som möjligt. Vi använder enbart SONAX produkter som är skonsamma mot bil, användare och miljö men som även ger bästa möjliga resultat. Vi erbjuder dig in och utvändig tvätt som vi vet att du kommer bli nöjd med. Vill du få den extra ren rekommenderar vi vår exklusiva tvätt där vi lägger på ett vaxskydd som ger lacken en pärlande effekt samt förbättrad glans.  

SONAX Maskinpolering + Vax
Innan vi maskinpolerar din bil utför vi alltid en utvändig tvätt. På så sätt har vi förutsättningarna för att få fram bästa möjliga resultat i samband poleringen. Efter att vi har polerat din bil lägger vi på ett vax för att ge din bil en djupare glans och ett grundskydd mot smuts och föroreningar. Vi erbjuder olika sorters vaxer beroende på vilket resultat du vill ha. Efter genomförd behandling rekommenderar vi att du återkommer efter 6 månader för en underhållsbehandling. Detta för bästa långvariga resultat. 

SONAX Lackskydd
För att bevara lackens lyster på bästa möjliga sätt samt ge ett skydd mot smuts, föroreningar, uv-strålar ochoxidering, rekommenderar vi att du ger din bil ett lackskydd. Vilket lackskydd du väljer beror helt på hur mycketdu värdesätter din bil. Vi har utbudet som passar just för dig. Innan vi applicerar ett lackskydd så gör vi rent bilenmed en utvändig tvätt och genomför en noggrann maskinpolering. Efter utförd behandling får du rekommenderadunderhållsbehandling av ditt center för bästa långvariga resultat.  

POLYMER NETSHIELD (6 månader)
För dig som gärna lämnar in bilen till oss var sjätte månad och som vill åka därifrån med ett lackskydd som ger dig det bästa skyddet under denna period, rekommenderar vi starkt att du genomför en Polymer Netshield behandling. Du kommer märka skillnad då pärleffekten blir enastående och lacken får en djupgående glans. 

PAINT PROTECTOR (18 månader)
Vill du ha en mycket prisvärd lackbehandling, sett till slutresultatet, skall du boka in en PaintProtector behandling. Du får ett 18 månaders skydd oavsett om bilen är gammal eller ny. Bilens lack kommer bli silkeslen, glansen blir djup och avrinningseffekten är i en klass för sig. Du erhåller även ett värdebevis efter slutförd behandling 

NANOGUARD (5 år)
Ser du din bil som en affär du vill vårda på bästa möjliga sätt. Låt oss applicera vår bästa produkt, nämligen vårt NanoGuard lackskydd. Din bil får ett unikt glaskeramiskt skydd och en otrolig glans. Detta lackskydd är en av få som är godkänt av ledande biltillverkare över hela världen. Du erhåller ett värdebevis som garanti att detta lackskydd håller i 5 år under förutsättning att du följer rekommenderad underhållsbehandling.

COMPLETE PROTECTION
Unna din bil det bästa. Med en Complete Protection ger vi din bil det ultimata skyddet där vi applicerar NanoGuard lackskydd, genomför en glasförsegling, gör rent din AC, impregnerar alla sätena inklusive mattor samt förseglar dina fälgar. Detta är en långsiktlig investering för dig som ser din bil som en affär man vill vårda på bästa sätt
Site Builder drivs av  Vistaprint